a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Must Have Lipsticks for this Summer

Σήμερα θα δούμε απίθανα χρώματα κραγιόν για το Καλοκαίρι (και την Άνοιξη). Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά που έχω στη συλλογή μου και να πάρετε ιδέες.
Θα ξεκινήσω με το πιο οικονομικό απ' όλα που το έχω πάρει από Ebay εδώ. Θα βρείτε πολλές αποχρώσεις, εγώ έχω το νούμερο 07, ένα ανοιχτό κοραλλί. Στη συσκευασία του περιέχει και ίδιο lip-gloss. Αν και λέει πως είναι αδιάβροχο δεν ισχύει αλλά είναι ένα πολύ ωραίο ενυδατικό κραγιόν. (Τιμή : 2,10 ευρώ)
Αμέσως μετά έχω τέσσερις αποχρώσεις από τα L'OREAL Caresse που μοιάζουν πιο πολύ με lip-balm παρά με κραγιόν. Με βολεύουν όμως τις μέρες που θέλω ένα απαλό χρώμα στα χείλη και full ενυδάτωση. Έχω τις αποχρώσεις (όπως φαίνονται στα swatches της φωτογραφίας) No201 Flirty Violet, No401 Rebel Red, No06 Aphrodite Scarlet και No301 Dating Coral. (Τιμή : 14 ευρώ)
Το πιο υπέροχο φούξια είναι από τα L'OREAL Color Riche το No288 Intense Fuchsia. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω, μιλάει από μόνο του!! Από την ίδια σειρά έχω και το No379 Sensual Rose που είναι ροζ με χρυσά shimmer. 
Τα επόμενα είναι από την AVON και νομίζω πως δεν κυκλοφορούν πια (αν γνωρίζει κάποια ας με ενημερώσει). Έχω τις αποχρώσεις Rainkissed Rose, ένα έντονο κοραλλί και Cool Peach, ένα γλυκό ροδακινί. Τα έχω χρόνια και τα έχω καταευχαριστηθεί. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πως δεν έχουν χαλάσει, μυρίζουν υπέροχα όπως την πρώτη μέρα. 
Πρόσφατο απόκτημα είναι το No33 από τη LOVIE. Είναι ματ αλλά οχι από αυτά που στεγνώνουν τα χείλη. Το αγαπώ και σίγουρα θέλω να αποκτήσω και άλλα.
(Τιμή : 2,50 ευρώ)
Το μοναδικό κόκκινο που θα σας δείξω γιατί δεν πολυφοράω το καλοκαίρι, είναι το JORDANA No064 Holiday Red. Ένα υπέροχο κόκκινο με μπλε υποτόνους (φουξίζει λίγο) και μυρίζει πεπόνι. Ανήκει στην κλασική σειρά, παρόλα αυτά είναι πολύ σταθερό και ακόμα και όταν το αφαιρέσετε αφήνει stain. (Τιμή : 1,20 ευρώ)
Από την κλασική σειρά της SEVENTEEN το No404 είναι ένα ενυδατικό φούξια που φοριέται άνετα και πρωί για όσες δεν τολμούν τα πολύ έντονα, αλλά θέλουν να εντυπωσιάσουν.
(Τιμή : 9,90 ευρώ)
Τα TOMMY G Dual No Transfer Lipstick σας τα έχω ξαναδείξει εδώ. Οι αποχρώσεις No12 και No21 είναι άκρως καλοκαιρινές. Πολύ σταθερά, ματ κραγιονάκια που δεν φεύγουν με τίποτα!! (Τιμή : 13 ευρώ)
Για το τέλος KORRES Mango Butter Lipstick No45 Coral. Μοιάζει και αυτό περισσότερο με lip-balm, πολύ ενυδατικό. Πλέον έχει αλλάξει συσκευασία και είναι μαύρη. (Τιμή : 10,40 ευρώ)
Τα έχετε δοκιμάσει; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο;

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

EMPTIES #3

Γεια σας αγαπημένες!! Άλλο ένα empties post είναι εδώ.
Τελείωσα ένα WELLAFLEX CURLS & WAVES Fresh-up spray για κράτημα έως και 24 ώρες. Πρόκειται για ένα ελαφρύ gel-spray που χρησιμοποιώ κάθε μέρα για να φρεσκάρω τα σγουρά μαλλιά μου. Είναι το δεύτερο που τελειώνω και ήδη έχω προμηθευτεί το επόμενο. (Τιμή : 5,49 ευρώ)
Τα μαλλιά μου τα βάφω μόνη μου εδώ και χρόνια οπότε τελείωσα ένα FARCOM OXYCREAM 40 Volumes. Έχω χρησιμοποιήσει και άλλα κατά καιρούς αλλά το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο. Καταρχήν μυρίζει φράουλα!! Είναι αρκετά πηχτό ώστε να μην τρέχει η βαφή και φυσικά συμπληρώνει τη βαφή μου ώστε να έχω το ξάνοιγμα που θέλω. Μπορώ να το αναμείξω με οποιαδήποτε βαφή και είναι πολύ οικονομικό.
(Τιμή : 1,80 ευρώ)
Είχα πάρει με προσφορά 1+1 δώρο ακόμη δυο αφρόλουτρα από τη NIVEA. Τελείωσα και τις δυο συσκευασίες από το Hawaiian Flower & Oil. Δεν ενθουσιάστηκα όμως, όπως με το Happy Time που σας είχα δείξει στα προηγούμενα empties. Έχει έντονα λουλουδάτο άρωμα και μικροσκοπικές πέρλες που περιέχουν λάδι για ενυδάτωση και παρόλα αυτά δεν ενυδατώνει όσο το προηγούμενο. (Τιμή : 2,80 ευρώ)
Ξέθαψα ένα body butter που κάποια στιγμή είχε δώρο ένα περιοδικό, που δεν θυμάμαι καν ποιο ήταν και αποφάσισα να το τελειώσω πριν λήξει. Είναι από τη MACROVITA με ελαιόλαδο και λευκό τσάι και αναφέρει πως είναι αντιγηραντικό. Τα περισσότερα συστατικά που περιέχει είναι βιολογικής καλλιέργειας και φυσικά δεν περιέχει parabens. Είναι και cruelty free. Το άρωμα του είναι χαρακτηριστικό (έντονο και αδιάφορο) όπως όλα τα προιόντα με τσάι αλλά είναι πολύ ενυδατικό και απορροφάται άμεσα. (Τιμή : Δεν γνωρίζω αφού ήταν δώρο, αλλά απ' ότι είδα στα Hondos Center είναι ψιλοακριβούτσικα προιόντα)
Για την TOMMY G CC Cream σας έχω μιλήσει αρκετές φορές, έχω κάνει και review εδώ. Τελείωσα τη Νο1 για ξηρές επιδερμίδες και ήδη χρησιμοποιώ τη Νο2 για μικτές επιδερμίδες που νομίζω πως μου ταιριάζει καλύτερα τελικά. (Τιμή : 12,90 ευρώ)
Δοκίμασα ένα δειγματάκι από τη BODYFARM, τη θρεπτική κρέμα νύχτας με αβοκάντο για όλους τους τύπους δέρματος. Απαίσια υφή και απαίσια μυρωδιά!! Δεν απορροφάται καθόλου εύκολα και η μυρωδιά της είναι τόσο έντονη που δεν υποφέρεται. (Τιμή : 15 ευρώ περίπου απ' ότι είδα στα Hondos Center)
Σε προηγούμενο haul σας έδειξα τις μάσκες από IHERB που πήρα από την κατηγορία Trials για να τις δοκιμάσω. Χρησιμοποίησα την Pomegranate Collagen Essence Mask με αντιοξειδωτική δράση για σύσφιξη και ενυδάτωση. Ότι υπόσχεται όντως το κάνει και το καλύτερο είναι πως χρησιμοποιείται ζεστή ή κρύα αναλόγως τα κέφια. Πριν τη χρήση μπορείτε να τη βάλετε στο ψυγείο ή σε βραστό νερό (με το φακελάκι). Εγώ την έβαλα στην κατάψυξη και τσίτωσε το μαγουλάκι!! (Τιμή : 0,50 ευρώ το σετ των δυο)
Για το τέλος μια οδοντόκρεμα από την ORAL B Pro-Expert Πολλαπλή Προστασία. Έχει τέλεια γεύση (όπως ακριβώς είναι το Listerine στη θαλασσί συσκευασία) και περιέχει μικροσφαιρίδια που σου κάνουν ελαφριά απολέπιση στα ούλα. (Τιμή : 3,50 ευρώ)
Αυτά ήταν όλα για την ώρα. Φιλάκια!!




Σάββατο 26 Απριλίου 2014

COLLECTIVE HAUL

Επανήλθα με ένα collective haul.
Ας ξεκινήσουμε με δυο πραγματάκια που πήρα από το Carrefour Μαρινόπουλος.
Είχε -40% στα προιόντα περιποίησης και πήρα έναν αφρό WELLAFLEX CURLS & WAVES για δυνατό κράτημα και ελαστικότητα στις μπούκλες. Χρησιμοποιώ το gel-spray της ίδιας σειράς και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. (Τιμή : 5 ευρώ και το πήρα 3 ευρώ)
Πήρα μια κρέμα σώματος, για όλους τους τύπους δέρματος, με αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε. Είναι προιόν Carrefour και είναι δερματολογικά ελεγμένη, οπότε πήρα να τη δοκιμάσω γιατί μυρίζει υπέροχα, σαν καθαριότητα. Επίσης έχει και αντλία που προσωπικά με βολεύει πάρα πολύ. (Τιμή : 2,10 ευρώ και την πήρα 1,30 ευρώ)
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και τα Hondos Center όπου είχε 1+1 δώρο σε ένα από τα αγαπημένα μου scrub σώματος, το INTERMED Luxurious Natural Exfoliating Body Scrub Icing Sugar. Έχει υπέροχο άρωμα και ψιλούς κόκκους, αλλά κάνει πολύ ωραία δουλίτσα. (Τιμή : 5,20 ευρώ)
Την ίδια προσφορά είχε και στα σαμπουάν HERBAL ESSENCES. Οπότε πήρα την Αποπλάνηση στα Ίσια με εκχυλίσματα από ροζ κρίνο και Ασιατικό μετάξι, που απευθύνεται στα ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά. Το έχω ξαναπάρει και ενυδατώνει πραγματικά τα ξηρά μαλλιά μου και το άρωμα του διαρκεί. (Τιμή : 4 ευρώ)
Το ELLE Μαίου είχε δώρο το KERASTASE ELIXIR ULTIME Oleo Complexe, σε ικανοποιητική ποσότητα μάλιστα, η συσκευασία περιέχει 50ml. Δεν ξετρελάθηκα με το άρωμα του, αλλά ελπίζω να κάνει τόσο καλή δουλειά όσο υπόσχεται. Θα επανέλθω σίγουρα με review. (Τιμή περιοδικού : 6,50 ευρώ)
Έκανα και κάποιες αγορές μέσω internet, μια εκ των οποίων ήταν από το LOOK FANTASTIC. Παρήγγειλα για μια ακόμη φορά το KERASTASE Ciment Thermique, για το οποίο σας έχω ξαναμιλήσει εδώ. Πρόκειται για ένα leave in κρεμώδες προιόν επανόρθωσης και θερμοπροστασίας. Είναι από τα αγαπημένα μου προιόντα περιποίησης μαλλιών και θα συνεχίσω να το αγοράζω και ας είναι λίγο τσιμπημένο στην τιμή, γιατί κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά. (Τιμή : 15-18 ευρώ αναλόγως την προσφορά που θα πετύχετε)
Και τέλος έκανα μια παραγγελία από I HERB για μια φίλη και δεν παρέλειψα να πάρω και εγώ το κατιτίς μου. Από την κατηγορία trials επέλεξα να πάρω τις Moisturizing Socks με Shea Butter & Aloe Vera Extract. Περιέχει ένα ζευγάρι με καλτσάκια μιας χρήσεως που προσφέρουν ενυδάτωση και μου άρεσε πολύ σαν ιδέα. (Τιμή : 0,50 ευρώ)
Επίσης από την ίδια κατηγορία πήρα μια συσκευασία με δυο μάσκες για το πρόσωπο τη Natural Herb & Pomegranate και την Collagen Essence Mask. Είναι υφασμάτινες μάσκες για καθαρισμό, ενυδάτωση και σύσφιξη. (Τιμή : 0,50 ευρώ)
Αυτά τα λίγα για την ώρα. Φιλάκια πολλά!!


Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

SEVENTEEN Body Silk - REVIEW

Σήμερα θα σας μιλήσω για τα Body Silk της SEVENTEEN.
Πρόκειται για ενυδατικές κρέμες σώματος που περιέχουν shimmer. Κυκλοφορούν σε διάφορα αρώματα. Αν δεν κάνω λάθος σε εννιά...το FLAME που είναι απομίμηση του αρώματος GUCCI RUSH, το PASSION, το FRUITY, το TRUE STYLE, το TWIST, το POP, το LATINA, το MAGIC που είναι απομίμηση του αρώματος THE BODY SHOP WHITE MUSK και το PURE.
Εγώ αυτή τη στιγμή έχω το PASSION και το TRUE STYLE.
Το πρώτο μου αρέσει, αν και δεν τρελαίνομαι, έχει ένα αισθησιακό λουλουδάτο άρωμα. Αν δεν είχε το shimmer δεν θα το αγόραζα πάντως σε καμία περίπτωση.
Το δεύτερο μου το έχουν πάρει δώρο και η αλήθεια είναι ότι μυρίζει απαίσια και είναι πολύ βαρύ για τα γούστα μου. Κοντεύω να το τελειώσω όμως, κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες είναι η αλήθεια. Το αναμειγνύω με ουδέτερες κρέμες σώματος, που δεν έχουν ιδιαίτερο άρωμα και έτσι δεν πάει χαμένο και ταυτόχρονα μου δίνει και μια διακριτική λάμψη.
Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό προιόν αλλά θα προτιμούσα να βρούνε πιο ωραία και πιο ενδιαφέρον αρώματα. Γιατί αυτά που έχουν μοιάζουν ή πολύ παιδικά ή είναι πολύ βαριά, ειδικά για το καλοκαίρι. Η αίσθηση που μου αφήνει η μυρωδιά τους είναι σαν κάτι παλιά αρώματα που φορούσαν οι γιαγιάδες μας. Το μόνο που πιστεύω πως αξίζει και πιθανόν να αρέσει στις περισσότερες είναι το MAGIC, που το είχα παλαιότερα και είναι ελαφρύ και διακριτικό.
Η τιμή τους είναι στα 5,90 ευρώ και κυκλοφορούν σε συσκευασία με αντλία, των 250 ml.
Τα έχετε δοκιμάσει, σας άρεσαν;

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

SPRING LOVER TAG

Άλλο ένα tag που με έκανε η Kama Thomi από το Parfum-color Blog και την ευχαριστώ πολύ.
Οι κανόνες είναι οι εξής :
1) Αναφέρουμε το άτομο που μας έκανε tag
2) Απαντάμε στις ερωτήσεις και γράφουμε 3 επιπλέον δικές μας, σχετικές με την Άνοιξη
3) Κάνουμε tag 10 άτομα

Οι βασικές ερωτήσεις είναι :
1) Ποιο είναι το αγαπημένο σου σχέδιο για τα νύχια την Άνοιξη;
    Το γαλλικό νομίζω είναι all time classic

2) Ποιο χρώμα κραγιόν θεωρείς must για την Άνοιξη;
    Αναμφισβήτητα το peachy-pink
3) Ποιο χρώμα σε εμπνέει την Άνοιξη;
    Τα παλ χρώματα γενικώς
4) Αγαπημένο outfit για την Άνοιξη;
    
5) Αγαπημένο ανοιξιάτικο αξεσουάρ;
    Λουλούδια στα μαλλιά σίγουρα. Με το που μπαίνει η Άνοιξη φοράω συνεχώς.
    
6) Αγαπημένο ανοιξιάτικο φρούτο;
    Τα κεράσια
7) Ποια μυρωδιά σου θυμίζει Άνοιξη;
    Τα αγριολούλουδα που φυτρώνουν παντού και μοσχομυρίζουν
8) Τι σου αρέσει πιο πολύ αυτή την εποχή;
    Ότι μεγαλώνει η μέρα και αργεί να νυχτώσει

Οι ερωτήσεις της Kama Thomi :
1) Με τι προτιμάς να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου αυτή την εποχή;
    Με βόλτες στην εξοχή
2) Ποιο είναι το αγαπημένο σου ανοιξιάτικο άρωμα;
3) Τι παπούτσια σου αρέσει να φοράς περισσότερο την Άνοιξη;
    Εσπαντρίγιες φυσικά!!
    

Οι δικές μου ερωτήσεις :
1) Δίνεις διαφορετικό στυλ στα μαλλιά σου την Άνοιξη;
2) Ποιο είναι το αγαπημένο σου ρουζ για την Άνοιξη;
3) Ποιο είναι το αγαπημένο σου λουλούδι;

Τα κορίτσια που κάνω tag :
1) Τη Stella από το starsandstellars
2) Τη Lydia Kloka από το lillysdailyblog
3) Τη Glyko Paramithenia από το glykoparamithenia
4) Τη Fay Sakellion από το tomakeupmou
5) Τη Rena Dhmhtriou από το egokaiesuomorfesmazi
6) Την Kitty Zola από το beautifulgirlsgroup
7) Την Cute&GirlyDMS από το cuteandgirlydms
8) Τη Vanessa  από το vanessaandbeauty
9) Τη Luckystar21 από το luckystar21
10) Τις Gogo - Jenny από το ourbeautywonderland

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

HONDOS CENTER HAUL #2

Χριστός Ανέστη!! Χρόνια Πολλά!!
Πριν αρχίσετε το φαγοπότι κορίτσια σας έχω άλλο ένα Haul με προιόντα περιποίησης.
Τα περισσότερα είναι για το σώμα μιας και σε λίγο έρχεται καλοκαιράκι και μετά τα κοκορέτσια και τις πετσούλες του αρνιού θα τα χρειαστούμε σίγουρα. Πως θα εμφανιστούμε στην παραλία χωρίς ενυδατωμένο δερματάκι και την κυτταρίτιδα να ξεχειλίζει από παντού;
Γι' αυτό και εγώ πήρα τo NIVEA Cellulite Gel-Cream Q10 Plus που υπόσχεται σύσφιξη και μείωση της εμφάνισης κυτταρίτιδας ακόμη και χωρίς μασάζ. Βέβαια επειδή τίποτα απ' όλα αυτά δεν δουλεύει μόνο του,θα αρχίσω να προσέχω και τη διατροφή μου. Θα δούμε πως θα πάει και θα σας ενημερώσω. (Τιμή : 12,70 ευρώ και ήταν 1+1 δώρο)
Στο SHAPE του Απριλίου είχε δώρο το MASTIC SPA Liposvelte Cream με μαστίχα, κακάο και καφείνη για λιποδιάλυση και φυσικά το πήρα. Αναφέρει πως μειώνει την κυτταρίτιδα έως και 47% και το τοπικό πάχος έως και 3 εκατοστά. Έχει υπέροχο άρωμα σοκολάτας. Εννοείται θα δοκιμαστεί πριν το NIVEA γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο. (Τιμή περιοδικού : 5,90 ευρώ)
Βρήκα σε προσφορά κάτι αφρόλουτρα που τα αρώματα τους θυμίζουν ζαχαροπλαστείο. Είναι της εταιρείας POSSIBILITY, που δεν την έχω ξαναδεί ποτέ, τα βρήκα σε τρία διαφορετικά αρώματα και πήρα δυο : το Sweet Cinnamon Twist που μυρίζει κανέλα και μπαχαρικά και το Lemon Cheesecake που μυρίζει δροσερό, γλυκό λεμόνι και μου θυμίζει κάποιες καραμέλες που έτρωγα μικρή. Πάνω στις συσκευασίες τους, που είναι πολύ χαριτωμένες, έχει και τις συνταγές από τα γλυκά που φέρουν τα ονόματα τους!! Πραγματικά απίθανα... (Τιμή : 3 ευρώ και ήταν 1+1 δώρο)
Τα προιόντα FRUTTINI πάντα τα χάζευα όταν πήγαινα στα Hondos Center, τελικά κάτι άλλο μου κέντριζε το ενδιαφέρον και ποτέ δεν τα έπαιρνα. Όμως ήρθε η ώρα να αγοράσω το Body Sorbet Lychee Vanilla που είναι ένα ενυδατικό προιόν για το σώμα, σε μορφή τζελ, άρα ιδανικό για όσες έχετε λιπαρή επιδερμίδα και περιέχει shimmer. Δίνει διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα, χωρίς να είναι ορατό το shimmer, οπότε είναι ιδανικό και για πρωινές εμφανίσεις. (Τιμή : 9,60 ευρώ)
Έκανα μια αγορά που με την πρώτη ματιά φαίνεται φυσιολογική, πήρα το FISSAN Baby Bagnetto Υποαλλεργικό Σαμπουάν και Αφρόλουτρο. Αλλά αν σας πω γιατί το πήρα μάλλον θα σας φανεί περίεργο. Μια γνωστή μου λοιπόν, μου είπε πως χρησιμοποιεί παιδικά σαμπουάν για να ξεβάφεται!! Eπειδή θέλει να χρησιμοποιεί προιόντα αγνά, χωρίς parabens και χωρίς διάφορα άλλα χημικά, oπότε τι καλύτερο; Στην αρχή γέλασα και τη ρώτησα γιατί δεν χρησιμοποιεί φαρμακευτικά και η απάντηση της ήταν αποστομωτική : ''Δεν τρελάθηκα ακόμα να δίνω 15 και 20 ευρώ για ένα καθαριστικό προσώπου, όταν την ίδια δουλειά κάνει το παιδικό σαμπουάν!''. Αποφάσισα πως έχει απόλυτο δίκιο και έτσι πήρα  να δοκιμάσω το FISSAN μιας και το θεωρώ το πιο αγνό απ' όλα, αφού ενδείκνυται για νεογνά.
(Τιμή : 6,60 ευρώ και ήταν 1+1 δώρο)
Ξαναπήρα για μια ακόμη φορά το L'OREAL Ideal Soft Νερό Καθαρισμού Micellaire και τα λόγια πλέον γι' αυτό το προιόν είναι περιττά. (Τιμή : 5,50 ευρώ αλλά το είχε -40% και το πήρα 3,30 ευρώ)
Για το τέλος η αγαπημένη μου μάσκα μαλλιών ever, TONI&GUY Nourish Reconstruction Mask. Σας έχω κάνει αναλυτικό review εδώ για τη συγκεκριμένη μάσκα και ενώ πάντα θα δοκιμάζω καινούριες, αυτή θα είναι η σταθερή μου αξία. (Τιμή : 12,40 ευρώ αλλά το είχε -30% και το πήρα 8,70 ευρώ)
Μάλλον θα ακολουθήσουν και αλλά Haul Post κορίτσια, συγχωρέστε την καταναλωτική μου μανία αλλά η εποχή επιβάλλει ανανέωση!!
Καλά να περάσετε σήμερα!!


Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

BEAUTY FREE (ΛΑΡΙΣΑ) HAUL

Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στη Λάρισα και δεν παρέλειψα να κάνω μια μικρή βολτούλα στα μαγαζιά. Ανακάλυψα λοιπόν ένα κατάστημα στο κέντρο, το BEAUTY FREE, που για εκείνη τη μέρα μόνο (πόσο τυχερή ήμουν Θεέ μου!!) είχε σε όλα του τα προιόντα -40%. Εννοείται πήρα κάποια πραγματάκια, αν και οχι όσα θα ήθελα, αν μπορούσα θα σήκωνα το μαγαζί στον αέρα.
Θα ξεκινήσω με τα προιόντα περιποίησης και μετά με τα προιόντα μακιγιάζ.
Το πορτοκάλι είναι από τα αγαπημένα μου αρώματα οπότε δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο Brazil Orange Oil Body Butter από την BODY BASICS, μια (μάλλον) ρώσικη εταιρεία. Μυρίζει υπέροχα και ελπίζω να είναι ενυδατικό γιατί πήρα δυο, είπαμε έχω αδυναμία στο άρωμα πορτοκαλιού. (Τιμή : 2,50 ευρώ και το πήρα 1,50 ευρώ)
Πήρα μια ακόμη κρέμα σώματος, αυτή τη φορά από τη δική μας ελληνική BEAUTY LINE COSMETICS με άρωμα vanilla-caramel. Μυρίζει σαν μπισκότο και σου έρχεται να τη φας. (Τιμή : 2,50 ευρώ και το πήρα 1,50 ευρώ)
Το τελευταίο προιόν περιποίησης είναι μια ρολέτα για κεριέρα και είναι αυτή που χρησιμοποιώ πάντα για να κάνω αποτρίχωση στα χέρια μου. (Τιμή : 1,90 ευρώ και το πήρα 1,15 ευρώ)
Πάμε τώρα στο μακιγιάζ και το πρώτο που ήθελα να δοκιμάσω ήταν τα κραγιόν της LOVIE και δυστυχώς πήρα μόνο ένα. Το μόνο κακό είναι ότι είναι στην παλιά συσκευασία αλλά δεν με πειράζει γιατί το χρώμα του και η σύσταση του με αποζημιώνουν. Πήρα την απόχρωση Νο33 που είναι ένα υπέροχο έντονο φούξια, τέλειο για το καλοκαίρι!! (Τιμή : 2,50 ευρώ και το πήρα 1,50 ευρώ)
Πήρα δυο μολυβάκια χειλιών από BEAUTY LINE COSMETICS. Ένα στην απόχρωση Νο002 που είναι ένα έντονο φούξια και συνδυάζεται τέλεια με το κραγιόν της LOVIE και ένα στην απόχρωση Νο004 που είναι ένα βαθύ κοραλλί. Πολύ μαλακά μολύβια, με καλή απόδοση. (Τιμή : 1,50 ευρώ και τα πήρα 0,90 ευρώ)
Άλλο ένα μολύβι για τα χείλη, αδιάβροχο αυτή τη φορά, από τη GLAMOROUS στην απόχρωση Νο17 που είναι ένα καρπουζί χρώμα. (Τιμή : 1,50 ευρώ και το πήρα 0,90 ευρώ)
Από την ίδια εταιρεία πήρα και ένα ρουζάκι στην απόχρωση Νο06, που είναι ένα φυσικό μπεζ-καφέ χρώμα. Έψαχνα καιρό ένα τέτοιο απαλό ρουζ. (Τιμή : 3 ευρώ και το πήρα 1,80 ευρώ)
Τέλος πήρα τρία βερνίκια νυχιών από τη SIXTEEN COSMETICS στις αποχρώσεις Νο531, Νο451 και Νο433. Πραγματικά πόσο υπέροχα μπορεί να είναι; Με μια στρώση βάφουν τέλεια και για του λόγου το αληθές, στη φωτογραφία το αποτέλεσμα είναι με ένα πέρασμα!! Διαρκούν αρκετές μέρες με ένα καλό top coat. Δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο βερνίκι, χωρίς καμία υπερβολή, ακόμα και με τα πολύ ακριβά. Θα τα αναζητήσω σίγουρα και θα πάρω και άλλες αποχρώσεις. (Τιμή : 2,50 ευρώ και τα πήρα 1,50 ευρώ)
Το βερνίκι της φωτογραφίας είναι το Νο531.
Όσες ζείτε στη Λάρισα είστε τυχερές κορίτσια, όλη τη μέρα εκεί μέσα θα ήμουν!!
Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω πως με 16 ευρώ σχεδόν πήρα όλα αυτά τα καλούδια. Δεν θέλω βέβαια να σκέφτομαι τι κέρδος βγάζουν όλοι αυτοί εις βάρος μας όταν ψωνίζουμε στις κανονικές τιμές. Προφανώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν το έκανε για την ψυχή της μάνας του, ακόμα και με την έκπτωση αυτή θα έβγαλε κέρδος, οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται. Και μετά αναρωτιούνται γιατί ψωνίζουμε από το internet...