a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

21st Century Health Care Vitamin E Oil - REVIEW

Κορίτσια μουυυυυυυυυυυυυυυ!!

 Σας έχω καταπληκτικό προιόν με πολλαπλά οφέλη!! 
Εδώ και χρόνια ακούω για τη διαφορά που κάνει η χρήση βιταμίνης Ε στο δέρμα. Χρησιμοποιούσα κρέμες που περιείχαν, αλλά μέχρι εκεί. Από καιρό λοιπόν σκεφτόμουν να δοκιμάσω καθαρή βιταμίνη Ε, ίσως και πόσιμη.
Και εκεί μπαίνει στη ζωή μου το iHERB
Ένα αμερικάνικο site με φυσικά και βιολογικά προιόντα, έλαια, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες και καλλυντικά gluten free και vegan. Μπορείτε να προμηθευτείτε ακόμα και είδη διατροφής όπως καφέ από διάφορα μέρη, τσάι χωρίς καφείνη, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, stevia και ένα σωρό άλλα προιόντα που στην Ελλάδα θα τα βρείτε με λίγο ψάξιμο, αλλά σίγουρα πανάκριβα. Έχει πάρα πολύ καλές τιμές και ελάχιστα μεταφορικά. Το μόνο μείον στέλνει παραγγελίες στην Ελλάδα μέχρι 4 pounds, δηλαδή περίπου 1800 gr. Anyway, ούτε και αυτό είναι πρόβλημα ουσιαστικά, απλά βάζεις και μια δεύτερη παραγγελία, μην σου πω και τρίτη!!
Τους τελευταίους μήνες, στο μέτωπο μου κυρίως, αλλά και διάσπαρτα σε όλο μου το πρόσωπο είχαν εμφανιστεί μικρά σπιθουράκια. Δεν ήταν σπυράκια κανονικά, δεν είχαν πύον, δεν ήταν κόκκινα αλλά ήταν ΠΑΡΑ πολύ ενοχλητικά για εμένα που από τότε που με θυμάμαι είχα εντελώς λείο δέρμα. Ήμουν σίγουρη πως κάτι με πειράζει. Δεν έφευγαν με τίποτα. Άλλαξα κρέμες, άλλαξα foundation, άλλαξα καθαριστικά...το απόλυτο ΜΗΔΕΝ!!
Παρήγγειλα λοιπόν πολυβιταμίνες (πολύ καλές, καμία παρενέργεια) και υγρή πόσιμη βιταμίνη Ε.
Που σημαίνει ότι μπορεί να χορηγηθεί και από το στόμα.
Εγώ αποφάσισα να την απλώνω κάθε βράδυ αντί για κρέμα νυκτός. Και Ω του θαύματος!! Τα σπιθουράκια μέσα σε τρεις μόλις (!!!) μέρες εφαρμογής σχεδόν εξαφανίστηκαν!! Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά. Φυσικά η ενυδάτωση που προσφέρει είναι ανεπανάληπτη και αυτός ήταν και ο αρχικός λόγος που την παρήγγειλα.
Παρά το γεγονός πως είναι έλαιο την επόμενη ημέρα το δέρμα δεν είναι καθόλου λιπαρό. Βέβαια το βράδυ είμαι λίγο σαν λαδωμένος ποντικός. Δεν βαριέσαι, μπρος στα κάλλη τι είναι λίγη λιπαρότητα (αν δεν σε βλέπει κανείς φυσικά). Για εσάς που έχετε ακμή καλό θα ήταν να ρωτήσετε το δερματολόγο σας πρώτα.

Έχει διάφορες για να διαλέξετε αλλά εγώ πήρα αυτή γιατί είναι 100% αγνή βιταμίνη Ε με έλαιο από ηλιοτρόπιο και έλαιο λεμονιού. Το έλαιο λεμονιού κάνει ελαφριά λεύκανση οπότε απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο, αν δεν θέλετε να γεμίσετε πανάδες. Το link για τη συγκεκριμένη είναι http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Vitamin-E-Oil-30-000-IU-2-5-fl-oz-74-ml/10772
Τρεις με τέσσερις σταγόνες είναι αρκετές σε κάθε εφαρμογή και η συσκευασία είναι 74 ml. Όπως καταλαβαίνετε θα περάσει πολύς καιρός για να τελειώσει και για τα 5,50 ευρώ που έδωσα θα κάνει καλή απόσβεση.
Προσοχή για τις κοπέλες που μένουν στην Βόρεια Ελλάδα γιατί οι τελωνειακοί τώρα τελευταία τα έχουν χαμένα και βαράνε στο ψαχνό!!

Φιλάκια πολλά και καλά να περάσετε οι ερωτευμένες σήμερα

1 σχόλιο:

  1. αγαπω το iherb αλλα δεν εχω δοκιμασει καποια βιταμινουλα του!!! φαινεται πολύ καλο!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή