a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ANOTHER I-HERB HAUL!!

Άλλο ένα iHerb Haul είναι εδώ καθώς για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσα να αντισταθώ. 
Ο κυριότερος λόγος που έγινε αυτή η παραγγελία ήταν μια μάσκα μαλλιών που είναι και η μεγάλη μου αδυναμία. Περίμενα μήνες για να την πετύχω σε stock μιας και ήταν συνεχώς sold out. Αυτό που με έκανε να θέλω να τη δοκιμάσω σαν τρελή ήταν τα 1000 περίπου reviews που είχε και φυσικά τα 4,5 αστέρια που έχει αποσπάσει. Η περιζήτητη μάσκα λοιπόν είναι η GIOVANNI Nutrafix Hair Reconstructor και υπόσχεται βαθιά επανόρθωση και λάμψη στα κατεστραμμένα μαλλιά. Για όσες ενδιαφέρεστε είναι vegetarian και cruelty free, επίσης δεν περιέχει parabens και sulfates. (Τιμή : 4,40 ευρώ)
Για μια ακόμη φορά μπήκε στην παραγγελία μου το MANE 'n TAIL Detangler Spray για πανεύκολο ξεμπέρδεμα και ενυδάτωση των μαλλιών. Σας το έχω ξαναδείξει πολλές φορές οπότε το προσπερνάμε στα γρήγορα. (Τιμή : 2,80 ευρώ)
Ήθελα μια ελαφριά κρέμα για τα πόδια μιας και θα αρχίσουμε να φοράμε κλειστά παπούτσια σιγά-σιγά οπότε δεν θα ταλαιπωρούνται τόσο πολύ, κυρίως οι φτέρνες. Οπότε επέλεξα την QUEEN HELENE Footherapy Foot Lotion Tea Tree & Aloe. Την έχω δοκιμάσει ήδη 2-3 φορές και μου άρεσε αρκετά αφού απορροφάται άμεσα και έχει πολύ ευχάριστο άρωμα. Επίσης μαλακώνει και τους κάλους. Στα συν η τεράστια συσκευασία της, 200 ml. (Τιμή : 3,40 ευρώ)
Είχε σε προσφορά ένα serum προσώπου, το MADRE LABS Pycnogenol Serum, που προσφέρει πιο απαλό και ελαστικό δέρμα ''ξαναχτίζοντας'' το κολλαγόνο. Φυσικά δεν γινόταν να αντισταθώ!! (Τιμή : 2,30 ευρώ)
Για το τέλος από την κατηγορία Trial επέλεξα μια συσκευασία με δυο μάσκες από τη NU-PORE. Η μια είναι με αλόη και προσφέρει σύσφιξη, ενυδάτωση και ελαστικότητα και η άλλη είναι με αγγούρι και προσφέρει καθαρισμό, απαλότητα και ενυδάτωση. Είναι οι κλασικές, κορεάτικες, υφασμάτινες μάσκες. (Τιμή : 0,50 ευρώ)
Φυσικά το αγαπημένο i-Herb έκανε πάλι το θαύμα του, αφού μου έστειλε σαν δώρο... μια μεζούρα!! χαχαχαχαχ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου