a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

SUMMER EMPTIES PART 2

Επέστρεψα με τα summer empties #2, από τα οποία τα περισσότερα είναι και αγαπημένα. Πάμε όμως γρήγορα-γρήγορα να τα δούμε.
Από τα πιο αγαπημένα ήταν το COTTON TREE Body Butter Mango. Λατρεύω το mango οπότε ήταν αδύνατον να μην ξετρελαθώ με αυτό το άρωμα. Αλλά φυσικά δεν ήταν μόνο αυτό που με έκανε να το αγαπήσω και να το χρησιμοποιώ συνεχώς, αλλά και η πλούσια υφή του που χάριζε τέλεια ενυδάτωση. Θα τολμήσω να πω πως μοιάζει αρκετά με τα body butter του The Body Shop μόνο που δεν έχουν καμία σχέση στην τιμή. (Τιμή : 4,80 ευρώ)
Άλλο ένα προιόν ενυδάτωσης που χρησιμοποίησα μέχρι τελευταίας του σταγόνας ήταν το FARMASI Hand & Cream Cherry. Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα είναι αρκετά ρευστό οπότε δεν προορίζεται για πολύ ξηρές επιδερμίδες. Έχει έντονο άρωμα κερασιού και απορροφάται άμεσα. (Τιμή : 3 ευρώ)
Η αγαπημένη μου κρέμα ανάπλασης για σκασμένες φτέρνες, όλων των εποχών, ανήκει στην Dr. SCHOLL. Όσες δεν την έχετε δοκιμάσει να τη δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Κάνει απίθανη δουλειά και πραγματικά μεταμορφώνει τις φτέρνες σας μέσα σε μόλις εφτά μέρες, όπως υπόσχεται. Θα τη βρείτε σε καινούρια συσκευασία πλέον. Το μόνο μείον της είναι πως αργεί να στεγνώσει, αλλά εγώ την χρησιμοποιούσα το βράδυ πριν κοιμηθώ και έτσι δεν με απασχολεί. (Τιμή : 9,50 ευρώ)
Τελείωσα τη MASTIC SPA Liposvelte Cream που στην αρχή με είχε ενθουσιάσει με το άρωμα της, υπέροχος συνδυασμός μαστίχας-κακάο-καφείνης. Ήταν υπέροχο να το απλώνεις στο σώμα σου, μεταξένια υφή και σαγηνευτικό άρωμα. Όμως έχω να παρατηρήσω πως για τα χρήματα της δεν κάνει κάτι σπουδαίο. Φυσικά δεν μπορώ να πω πως δεν ''δούλεψε'' καθόλου, όμως περίμενα περισσότερα από κάτι τόσο πολυδιαφημισμένο και ακριβό. Ευτυχώς δεν το είχα αγοράσει καθώς ήταν δώρο με ένα τεύχος του περιοδικού SHAPE.
Το πιο τέλειο προιόν ντεμακιγιάζ που έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου είναι αναμφισβήτητα το L'OREAL Ideal Glow Αισθησιακό Λάδι Καθαρισμού. Με έκανε να αναθεωρήσω για πολλά καθαριστικά που θεωρούσα top. Και μπορεί στην αρχή να το είχα πάρει με στραβό μάτι αλλά τελικά μετανιώνω για κάθε αρνητική μου σκέψη προς αυτό. Φρουτένιο άρωμα (μου θυμίζει πεπόνι), αίσθηση βελούδινη και ''λιώνει'' τα πάντα στο πέρασμα του. Eye-liner, μάσκαρα, αδιάβροχα μολύβια; Ελάχιστο τρίψιμο και εξαφανίζονται στο λεπτό!! Ένα μείον έχει και αυτό περνάει στα ψιλά γράμματα για μένα, θολώνει λίγο τα μάτια αν δεν τα κλείσετε πολύ καλά. Όσο για τη διάρκεια του; Το χρησιμοποιούσα κάθε βράδυ συνεχόμενα για τέσσερις ολόκληρους μήνες. (Τιμή : 6 ευρώ)
Μια μάσκα που χρησιμοποιώ κάθε καλοκαίρι είναι από τη MISS SANDY, με χαμομήλι και αλόη για όλους τους τύπους δέρματος. Πρόκειται για μια μάσκα καθαρισμού που όμως δροσίζει ευχάριστα την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο. (Τιμή : 1,50 ευρώ)
Χρησιμοποίησα έξι δειγματάκια από την κρέμα ματιών APIVITA Aqua Vita με λυγαριά, για 24ωρη ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Πολύ ωραία, πλούσια ενυδατική κρέμα που σίγουρα θα αναζητήσω. Ένιωθα πως μου άφηνε πολύ λαμπερή την περιοχή.
Μια οδοντόκρεμα που ήταν πολύ αγαπημένη, αλλά δυστυχώς δεν θα ξαναπάρω και γενικά δηλαδή αυτή τη μάρκα καθώς διάβασα πως περιέχουν καρκινικές ουσίες, είναι η COLGATE Herbal White. Περιέχει βότανα και λεμόνι και μου αρέσει πολύ η γεύση της, αλλά ευτυχώς βγάζει μια σχεδόν ίδια η AIM οπότε στο εξής θα προμηθεύομαι εκείνη. (Τιμή : 2 ευρώ)
Από μακιγιάζ τελείωσα τη μάσκαρα της ESSENCE Lashes Go Wild Volume. Αγαπημένη μάσκαρα, θεωρώ πως αυτή και η I LOVE EXTREME είναι οι καλύτερες από ESSENCE. Δίνει όντως όγκο και μήκος θα έλεγα, αλλά δεν κάνει τόσο καλό διαχωρισμό. (Τιμή : 3,50 ευρώ)
Και για το τέλος ένα σαμπουάν από τη SUNSILK για λεία και μεταξένια μαλλιά που θρέφει και συγκρατεί την υγρασία. Πράγματι πολύ πλούσια σύσταση και ενυδάτωση αλλά το καλύτερο ήταν πως ξέμπλεκε τα μαλλιά σαν να περιείχε μαλακτική κρέμα, χωρίς να τα βαραίνει όμως. Είχε και πολύ ωραίο άρωμα. (Τιμή : 4,20 ευρώ)
Θα σταματήσω εδώ για να μην βγει τεράστιο αυτό το post. Θα συνεχίσω με το τρίτο και τελευταίο μέρος κάποια άλλη φορά μιας και το επόμενο λέω να είναι i-HERB HAUL. Εσείς τι λέτε;







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου