a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Τον τελευταίο καιρό δεν ανεβάζω τόσο συχνά καινούρια post αλλά ζητώ την κατανόηση σας κορίτσια. Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή και η θάλασσα είναι κάτι που με ξετρελαίνει. Λόγω δουλειάς δεν την ευχαριστιέμαι όσο θα ήθελα και έτσι όταν έχω ελεύθερο χρόνο πάντα επιλέγω να επισκεφθώ μια παραλία. Οπότε το αγαπημένο μου blog (και ένα από τα δικά σας ελπίζω) έρχεται δυστυχώς σε δεύτερη μοίρα. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να είμαι πιο συνεπής αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα... Σίγουρα από Σεπτέμβριο θα επιστρέψουμε στους ρυθμούς μας.
Πάμε όμως να δούμε τι χρησιμοποίησα πιο πολύ μέσα στον Ιούνιο.
Θα ξεκινήσω με αυτό που δεν παρέλειψα ούτε μια μέρα (ή μάλλον νύχτα) και είναι η MOSQUITO BACK-OFF Βιολογική Αντικουνουπική Λοσιόν. Την προμηθεύτηκα μέσω μιας συναδέλφου και από την πρώτη κιόλας χρήση ενθουσιάστηκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να με τσιμπήσει κουνούπι από τη στιγμή που θα ψεκαστώ με αυτό το μίγμα ελαίων. Περιέχει εκχυλίσματα και έλαια από αμαμελίδα, γεράνι, σιτρονέλλα, λεβάντα, ευκάλυπτο, μέντα, θυμάρι και δισαπεσταγμένο νερό. Είναι προιόν GMO που σημαίνει ότι δεν περιέχει μεταλλαγμένα, είναι vegan και βιολογικής καλλιέργειας. Επειδή δε νομίζω να το βρείτε σε κάποιο κατάστημα θα σας αφήσω τη σελίδα του facebook Melition.kallopismos έτσι ώστε να επικοινωνήσετε αν θέλετε απ' ευθείας. (Τιμή : 3 ευρώ)
Φυσικά με την ταλαιπωρία που περνάνε τα μαλλιά μου από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας δεν θα μπορούσα να παραλείψω τη μάσκα μαλλιών. Αυτή που χρησιμοποίησα περισσότερο τον προηγούμενο μήνα ήταν της ORZENE, για φθαρμένα-αφυδατωμένα μαλλιά. Υπέροχο άρωμα που μένει και μεταξένια μαλλιά ήταν το αποτέλεσμα. Περιέχει μπύρα, ceramides, phytoprotein και εκχύλισμα μελιού που προσφέρουν αποκατάσταση της φθοράς και αυξάνουν την αντοχή της τρίχας.
(Τιμή : 5,05 ευρώ)
Ο αφρός GILLETTE Satin Care Sensitive Skin με aloe vera ήταν ο σύμμαχος μου κατά της γουρουνότριχας!! Σχεδόν καθημερινή χρήση, ειδικά τις μέρες που πλατσούριζα στα δροσερά νερά κάποιας κοντινής παραλίας. Βοηθάει το ξυραφάκι να γλυστράει πιο εύκολα και έτσι τελειώνεις μέχρι να πεις κύμινο. (Τιμή : περίπου 5 ευρώ)
Όταν θέλεις να διατηρήσεις το μαύρισμα η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι η συχνή απολέπιση. Το BIOTEN Cellufight Exfoliating Shower Cream με guarana, κουκούτσι ελιάς και βιταμίνη Ε μυρίζει εκπληκτικά και το καλύτερο; Το guarana περιέχει 2-3 φορές περισσότερη καφείνη από τον καφέ ή το τσάι, οπότε ενεργοποιεί το μεταβολισμό και εξαλείφει τις τοξίνες από τους ιστούς. Επίσης προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί καλύτερα οποιοδήποτε αντικυτταριτιδικό προιόν χρησιμοποιήσετε μετά. (Τιμή : 8,65 ευρώ)
Το CRYSTAL Body Deodorant Spray είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Εκπληκτικό φυσικό αποσμητικό, χωρίς άρωμα αλλά με εξαιρετική διάρκεια ακόμα και σε συνθήκες καύσωνα!! Ειλικρινά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένα τέτοιο αποσμητικό θα κάνει ''δουλειά'' μέχρι που το δοκίμασα. Θα το παίρνω εσαεί. Είναι υποαλλεργικό, χωρίς alluminum chlorohydrate και φυσικά parabens free. (Τιμή : 2,10 ευρώ)
Πραγματικά λάτρεψα το BODY SPLASH Pink Macaroon που αγόρασα από το H&M. Δεν έχω ξαναμυρίσει κάτι πιο υπέροχο από αυτό. Δυστυχώς δεν διαρκεί πολύ, λογικό αφού δεν είναι άρωμα, αλλά κορίτσια το αγαπώ!! Αν το έχει μυρίσει κάποια από εσάς και έχετε να μου προτείνετε κάποιο άρωμα που να του μοιάζει, σας παρακαλώ να μου το γράψετε στα σχόλια. (Τιμή : 2 ευρώ)
Το κραγιόν που φόρεσα περισσότερο τον Ιούνιο δεν είναι άλλο από το LOVIE No33. Με το μολύβι χειλιών της BEAUTY LINE COSMETICS No002 ήταν ο τέλειος συνδυασμός.
(Τιμή : 2,50 ευρώ και 1,50 ευρώ αντίστοιχα)
Για το τέλος έχω ένα μολυβάκι ματιών από τη L'OREAL, το Contour Khol Νο135 Marron Glace. Ένα τέλειο καφέ, που δεν κοκκινίζει, με ελάχιστο shimmer και μου άρεσε να το βάζω σαν eyeliner. Πολύ σταθερό, δεν μουντζουρώνει και παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.
Καλό μήνα είπαμε; Δεν είπαμε!! Καλό μήνα λοιπόν και σας εύχομαι να έχετε έναν υπέροχο Ιούλιο γεμάτο βουτιές!!
Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα; Είχαμε κάποιο κοινό;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου