a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Συσκευή Μόνιμης Αποτρίχωσης SILK'N FLASH & GO LUX - REVIEW

Σήμερα κορίτσια έχω ένα review που μάλλον αφορά πολλές από εσάς. Τουλάχιστον εμένα θα μου άρεσε, πριν ενάμιση χρόνο περίπου που σκεφτόμουν να το αγοράσω, να δω κάποιο video ή post που να αναφέρεται στο συγκεκριμένο προιόν. Είχα ψάξει αλλά βρήκα μόνο ξένες youtubers να το συζητάνε και η αλήθεια είναι ότι ήμουν δύσπιστη γιατί σκεφτόμουν ότι αυτές μπορεί και να πληρώνονται για να το διαφημίσουν. Αυτό βέβαια ήταν η αρχή για να μπω στο μαγικό κόσμο των reviews, tutorials, hauls, tags και empties!! Όσο και αν σας κάνει εντύπωση πέρυσι το Σεπτέμβριο ανακάλυψα όλο αυτό το χαμό και μετά από αρκετό καιρό, αφού παρακολούθησα χιλιάδες video, αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου blog μιας και έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η δουλειά μου. Πιθανόν δεν το γνωρίζετε όλες αλλά ξεκίνησα τις σπουδές μου σαν κομμώτρια, πήρα το πτυχίο μου και....μετά το μετάνιωσα πήγα σε σχολή αισθητικής και πήρα και εκεί άλλο ένα!! Πλέον ασχολούμαι και με τα δυο.
Αλλά ας περάσουμε στο βασικό μας θέμα, που όπως θα είδατε και στον τίτλο είναι η Συσκευή Μόνιμης Αποτρίχωσης SILK'N FLASH & GO LUX.
Τι είναι λοιπόν αυτή η συσκευή; Πρόκειται για ένα σύστημα μόνιμης αποτρίχωσης με χρήση φωτός για να το δουλεύετε μόνες σας στο σπίτι. Είναι ιδανικό για άντρες και γυναίκες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε να αποτριχώσετε (πόδια, μπικίνι, μασχάλες, πλάτη, στήθος, χέρια, πρόσωπο). Είναι πολύ απλό στη χρήση και πονάει ελάχιστα, νιώθετε ένα πολύ ελαφρύ κάψιμο σε όλες τις περιοχές εκτός από το μπικίνι που πονάει αρκετά. Βέβαια έχει τρεις βαθμίδες λειτουργίας οπότε επιλέγετε εσείς την ένταση.
Όταν το αγόρασα ήταν σε προσφορά στα 250 ευρώ και περιείχε μια κεφαλή για το πρόσωπο με 1000 παλμούς και μια για το σώμα με 5000 παλμούς. Είδα όμως, στο site του Κωτσόβολου, ότι πλέον έχει πέσει στα 135 ευρώ, ακριβώς με τα ίδια χαρακτηριστικά. Κάθε καινούρια κεφαλή κοστίζει 30 ευρώ και είναι με 1000 παλμούς.
Το θέμα είναι όμως αν πράγματι κάνει όσα υπόσχεται...Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Καταρχήν όσο πιο λευκή είναι η επιδερμίδα και αντιστοίχως όσο πιο σκούρα και σκληρή είναι η τρίχα πετυχαίνετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από αυτό καταλαβαίνετε πως η χρήση σε μαυρισμένο δέρμα δεν ενδείκνυται και συγκεκριμένα απαγορεύεται. Αυτό γιατί υπάρχει πιθανότητα εγκαύματος αφού αναγνωρίζει μελανίνη οπότε αντί να στοχεύσει στην τρίχα θα ''χτυπήσει'' δέρμα. Αυτό είναι ένα από τα μείον του και αυτό θα σας το εξηγήσω παρακάτω. 
Η χρήση του γίνεται σε συγκεκριμένες περιόδους και όλα αυτά τα γράφει αναλυτικά στο εγχειρίδιο που περιέχεται μέσα στη συσκευασία. Για παράδειγμα το χρησιμοποιείτε σήμερα πρώτη φορά και η δεύτερη χρήση γίνεται μετά από δυο εβδομάδες, η τρίτη μετά από τρεις και πάει λέγοντας. Στο ενδιάμεσο η μόνη μέθοδος αποτρίχωσης που επιτρέπεται είναι το ξυραφάκι ή αν πρόκειται για πρόσωπο κόβετε τις τριχούλες σύριζα με ένα ψαλιδάκι. 
Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες, αλλά επειδή το αγόρασα αρχές Δεκεμβρίου και ήξερα ότι το καλοκαίρι πλησιάζει και θα γίνω αραπάκι όπως κάθε χρόνο, οπότε θα έπρεπε να διακόψω τη χρήση του, έκανα τις συνεδρίες λίγο πιο εντατικές. Το χρησιμοποιούσα σταθερά κάθε δυο εβδομάδες και είδα διαφορά ειδικά στο πρόσωπο και μάλιστα στο πηγούνι που ήταν και ο πιο σημαντικός λόγος που το αγόρασα. Είχα μετρημένες πέντε κατάμαυρες τρίχες που μου έκαναν τα νεύρα τσατάλια. Μέχρι τον Ιούνιο που σταμάτησα να το χρησιμοποιώ είχαν εξαφανιστεί οι τρεις. Το Σεπτέμβριο ξανάρχισα και τέλος Φεβρουαρίου εξαφανίστηκε και η τελευταία!! Έχω χαρεί πάρα πολύ με το αποτέλεσμα, αν και το μουστάκι με ταλαιπωρεί ακόμα, αφού οι τρίχες είναι πιο λεπτές οπότε είναι πιο δύσκολο. Οφείλω να πω όμως ότι τις βλέπω πιο εξασθενημένες. 
Όσον αφορά τα πόδια δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη και θα σας πω γιατί. Τους πρώτους μήνες που το χρησιμοποίησα υπήρχαν κάποια σημεία που δεν έβγαιναν πλέον τρίχες και αυτές που συνέχιζαν αργούσαν πάρα πολύ να φυτρώσουν. Όμως όταν το σταμάτησα για το καλοκαίρι παρατήρησα ότι άρχισαν πάλι σιγά σιγά να ξαναγίνονται όπως πριν. Αποφάσισα λοιπόν να μην το ξαναχρησιμοποιήσω γιατί να σταματήσω την ηλιοθεραπεία αποκλείεται!! Τα σημεία όμως που είχαν αραιώσει παραμένουν χωρίς τρίχες. Πάντως είναι πολύ χρονοβόρο για τα πόδια αφού η επιφάνεια δέρματος που χτυπάει κάθε φορά είναι μόλις 4 εκατοστά!! Αναλογιστείτε πόσο χρόνο θέλετε...
Για το μπικίνι τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού οι τρίχες είναι πιο σκληρές οπότε έχουν μειωθεί αρκετά, το ίδιο ισχύει και για τις μασχάλες.
Το αν συμφέρει είναι αναλόγως πως θα το δει κανείς. Αν σκεφτείτε τα οφέλη θεωρώ πως συμφέρει, ειδικά τώρα που έχει πέσει και η τιμή του. Ειδικά για όσες κοπέλες κάνουν συχνές επισκέψεις σε δερματολόγο για να κάνουν λέιζερ. Σίγουρα είναι πιο ακριβό από τα ξυραφάκια, τα κεριά και τα τσιμπιδάκια φρυδιών όμως μακροπρόθεσμα τα βγάζει τα λεφτά του, τουλάχιστον για τα υπόλοιπα σημεία εκτός από τα πόδια.
Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι δεν περιέχονται προστατευτικά γυαλιά αλλά προσωπικά κλείνω τα μάτια μου κάθε φορά που πατάω. 
Αυτή ήταν η προσωπική μου άποψη, αν το έχετε δοκιμάσει θα ήθελα να μου πείτε τι αποτέλεσμα είχε σε εσάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου