a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

FAIPA CITYLIFE Hydrating System Sublimating Serum - REVIEW

Σήμερα θα σας μιλήσω για κάτι, που παρόλο δεν το αγόρασα, με ξετρέλανε. Θα μπορούσα να το βάλω σε κάποιο empties αλλά πιστεύω του αξίζει ένα post ολόδικο του.
Είναι δυο δειγματάκια από έναν θερμοπροστατευτικό ορό ισιώματος με έλαιο argan και πρωτείνες σόγιας, της εταιρείας FAIPA. Ανήκει στη σειρά CITYLIFE που όλα της τα προιόντα δεν περιέχουν sulfates και parabens. 
Οι περισσότερες από εσάς πιθανόν δεν γνωρίζετε την συγκεκριμένη εταιρεία και είναι λογικό, αφού πρόκειται για μια ιταλική επαγγελματική εταιρεία, προιόντα της οποίας βρίσκεται κυρίως στα Hondos Center και δεν διαφημίζεται ευρέως. 
Ο συγκεκριμένος ορός λοιπόν, έχει κρεμώδη υφή και είναι αρκετά πηχτός. Χρησιμοποιείται σε νωπά μαλλιά (μετά το λούσιμο) και αναδομεί την πολύ ταλαιπωρημένη τρίχα προστατεύοντας την και από την θερμότητα των συσκευών styling. Θέλει ελάχιστη ποσότητα και για να καταλάβετε το κάθε ένα φακελάκι που σας δείχνω περιέχει 6 ml και το χρησιμοποίησα 2 φορές. 
Δεν μαλακώνει τα μαλλιά, ούτε τα βοηθάει να ξεμπερδευτούν, αλλά κορίτσια θα νιώσετε τα μαλλιά σας τόσο γερά και δυνατά στις άκρες που δεν θα το πιστεύετε. Το καλύτερο της υπόθεσης όμως είναι ότι χρησιμοποιείται ανά 3 λουσίματα!! Τι εννοώ; Είναι τόσο ισχυρό προιόν που παραμένει στα μαλλιά ακόμα και μετά από 2 λουσίματα, δηλαδή δεν χρειάζεται να το βάζετε κάθε φορά που λούζεστε. Απίστευτο;
Επίσης το δοκίμασα και σε σγουρά μαλλιά και παρατήρησα πως οι μπούκλες μου ήταν πιο καλοσχηματισμένες και χωρίς ίχνος φριζαρίσματος. 
Κυκλοφορεί σε σωληνάριο των 80 ml  και κοστίζει 15,90 ευρώ, τιμή λογική κατά τη γνώμη μου, σύμφωνα με όσα προσφέρει. 
Έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν από αυτή την εταιρεία;

1 σχόλιο:

  1. Μου είχαν δωσει κατι δειγματακια της εταιρίας αυτης με λαδακι μαλλιων, hydrating serum το οποίο κάνει απίστευτη δουλειά. Εψαξα στο ίντερνετ καποιο κατάστημα για να το παραγγείλω ομως δεν μου εμφανισε κάποιο διαθέσιμο στην Ελλάδα. Μιας που το ανέφερες όμως θα κοιτάξω στα hondos center. Σε ευχαριστήσω πολυ 😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή