a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

EMPTIES #6

Σήμερα πήγα για μπανάκι στη θάλασσα και αφού τελείωσα ένα από τα αντηλιακά που χρησιμοποίησα είπα να μαζέψω και τις υπόλοιπες άδειες συσκευασίες και να σας κάνω ένα ακόμα empties post.
Ας ξεκινήσω λοιπόν με το FREZYDERM Sun Screen Sport Lotion SPF20 μιας και αυτό ήταν η αιτία για το σημερινό post. Πρόκειται για ένα εξαιρετικής ποιότητας αδιάβροχο αντηλιακό γαλάκτωμα. Έχει πολύ πυκνή σύσταση αλλά απορροφάται σχετικά εύκολα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ''ασπρίλες''. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως έχει δυο διαφορετικούς δείκτες προστασίας. Έχει δείκτη προστασίας 7 από τις UVA ακτίνες και 20 από τις UVB. Είναι σχεδιασμένο για άτομα που ασχολούνται με σπορ θαλάσσης ή βουνού και δραστηριότητες έντονης εφίδρωσης. Επίσης προστατεύει από τη φωτογήρανση και θωρακίζει το κυτταρικό DNA. Αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε. (Τιμή : 22,50 ευρώ, αλλά σε ηλεκτρονικά φαρμακεία θα το βρείτε περίπου στα 15 ευρώ)
Τα Body Butter της THE BODY SHOP δεν ξέρω αν τα έχετε δοκιμάσει όλες, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτό με το γλυκό λεμόνι, αν κυκλοφορεί ακόμη. Το λάτρεψα πραγματικά!! Αν σας αρέσουν οι μυρωδιές εσπεριδοειδών στις κρέμες σώματος θα το αγαπήσετε κι εσείς. Δεν χρειάζεται φυσικά να μιλήσω για την ενυδάτωση που προσφέρει. Ακόμα κι αν δεν τα έχετε δοκιμάσει, σίγουρα κάτι θα έχετε ακούσει. (Τιμή : 15 ευρώ)
Σε κάποιο haul post σας είχα δείξει τα POSSIBILITY Lemon Cheesecake Ultra Rich Shower Gel & Shampoo. Είναι μάλλον αντιγραφή των I LOVE, τα μυρίζεις και θέλεις να τα φας!! Τα είχα πάρει σε προσφορά 1+1 δώρο και ήταν πολύ οικονομικά. Πέρα όμως από το άρωμα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο μιας και δεν κάνουν πλούσιο αφρό, ούτε προσφέρουν κάποια ενυδάτωση. (Τιμή : 3 ευρώ)
Άλλο ένα προιόν που μου ήταν απαραίτητο για την περιποίηση του σώματος είναι το GILLETTE Gel Sensitive Skin. Με βοηθούσε να ξυρίσω τα πόδια μου πανεύκολα χωρίς να κόβομαι και ήταν και οικονομικό. Πιθανόν να το ξαναπάρω κάποια στιγμή. Τώρα χρησιμοποιώ το αντίστοιχο από τη γυναικεία σειρά. (Τιμή : 3,40 ευρώ)
Τέλειωσα μια συσκευασία VENTUS Nail Polish Remover με λάδι από αμύγδαλο και γλυκερίνη. Πολύ καλό ασετόν μπορώ να πω, αν εξαιρέσεις κάτι μπλε κομματάκια πλαστικού (!!!!!!) που βρήκα μέσα στη συσκευασία!! Αφαιρούσε αρκετά εύκολα τα βερνίκια από τα νύχια αλλά οχι και αυτά που περιείχαν glitter. Βέβαια για να πω και την αλήθεια, δεν έχω βρει κάποιο που να τα αφαιρεί εύκολα τα συγκεκριμένα. (Τιμή : 2 ευρώ)
Στο ταξίδι μου στην Κομοτηνή πήρα μαζί μου έναν αφρό για τα μαλλιά, σε travel size, από τη NIVEA. Είναι για όγκο και πολύ δυνατό κράτημα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Καλός αλλά πολύ δυνατό κράτημα δεν το λες πως είχε...
Σε ένα άλλο haul post, από το i-Herb αυτή τη φορά, σας είχα δείξει μια μάσκα για το πρόσωπο, τη NU-PORE Collagen Essence Mask. Είναι υφασμάτινη, όπως οι περισσότερες κορεάτικες μάσκες, άρα είναι μόνο για μια χρήση. Ο κατασκευαστής προτείνει τώρα το καλοκαίρι να την βάλετε στο ψυγείο για λίγα λεπτά πριν τη χρήση, ενώ το χειμώνα αντίστοιχα μέσα σε λίγο βραστό νερό. Την εφαρμόζετε στο πρόσωπο και την αφήνετε για 15-20 λεπτά και μετά την αφαιρείτε και κάνετε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί το προιόν που μένει επάνω στο δέρμα. Είναι πάρα πολύ υγρή, όταν την βγάζετε από τη συσκευασία σχεδόν στάζει. Προσφέρει ενυδάτωση, καθαρισμό και αποκατάσταση του κουρασμένου δέρματος. Αφήνει όντως πολύ ενυδατωμένη την επιδερμίδα. (Τιμή : 2,20 ευρώ το σετ των δυο)
Και για το τέλος δοκίμασα τρία δειγματάκια από την BEPANTHOL Κρέμα Προσώπου για ευαίσθητο δέρμα. Προσφέρει ανάπλαση, ενυδάτωση και αναζωογόνηση καθώς περιέχει προβιταμίνη Β5 και βιταμίνες Α, C και Ε. Είναι υποαλλεργική και δεν περιέχει άρωμα. Έχει πολύ ωραία υφή και στο δικό μου, ξηρό δέρμα, δεν άφησε λιπαρότητα. Μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά.
Αυτά ήταν όλα, πείτε μου κι εσείς αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου