a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

KORRES Blush Sticks * ME NOW Long Lasting Lipgloss - HAUL * MINI REVIEW

Από καιρό ήθελα να δοκιμάσω τα KORRES Blush Sticks και όταν είδα την προσφορά 1+2 δώρο του pharmacylife εννοείται έσπευσα να παραγγείλω. Είχε επιπλέον 30% έκπτωση και έτσι κόστισαν 7,90 ευρώ και τα μεταφορικά ήταν 2,50 ευρώ. Μέσα σε μια εργάσιμη μέρα ήρθαν στην πόρτα μου.
Τα χρώματα που περιείχε η συσκευασία ήταν το peach, το pink και το natural. Τρεις υπέροχες αποχρώσεις που πιστεύω πως ταιριάζουν σε όλες. Έχουν πολύ καλή απόδοση και διαρκούν για ώρες, ειδικά αν τοποθετήσετε από πάνω και ένα ρουζ σε compact μορφή, στην ίδια απόχρωση.
Δεν είχα ξαναδοκιμάσει κρεμώδες ρουζ μέχρι τώρα. Νομίζω πως θα τα ευχαριστηθώ πολύ όλο το καλοκαίρι. 
Άλλη  μια online αγορά ήταν από το Ebay. Παρήγγειλα πέντε οικονομικά, ανεξίτηλα κραγιονάκια σε φανταστικές αποχρώσεις αλλά μου ήρθαν μόνο τα δυο. Φυσικά ζήτησα επιστροφή χρημάτων και έγινε. Δεν πειράζει όμως σκοπεύω να τα ξαναπαραγγείλω, απλά θα περιμένω δυστυχώς ένα μήνα πάλι μέχρι να έρθουν. 
Είναι της εταιρείας Me Now και είναι τα νούμερα 06 και 36. Έχουν εξαιρετική απόδοση, ακριβώς όπως φαίνονται στη συσκευασία. Είναι πολύ σταθερά αν και φεύγουν σχετικά εύκολα στο εσωτερικό των χειλιών. Αν αναλογιστεί κανείς όμως πως κοστίζουν μόλις 0,84 λεπτά θεωρώ πως είναι τέλεια. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι η μυρωδιά τους, μυρίζουν λίγο σαν πλαστικό. 
Επίσης να σας ενημερώσω, για όσες δεν το ξέρετε, πως το περιοδικό GLITTER Ιουλίου έχει δώρο μια διαφορετική μάσκαρα της GOLDEN ROSE σε κάθε τεύχος. Τρέξτε να το προλάβετε!! 
Εγώ πήρα και το IN STYLE, είχε δώρο ένα αντηλιακό γαλάκτωμα σε spray της CARROTEN με SPF20.
Καλό Σαββατοκύριακο και καλές βουτιές σε όσες πάνε αύριο για μπανάκι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου