a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

E.L.F. Cosmetics - HAUL

Γεια σας και πάλι!!

Έλειψα μερικές μερούλες, αλλά σας έχω νέο υλικό με αγορές από Αθήνα. Θα σας τις δείξω όμως σε κάποιο άλλο post και όχι σήμερα αφού προηγείται το haul με τις αγορές από ELF COSMETICS
Αρχικά να σας αναφέρω πως ήρθαν πολύ καλά συσκευασμένα σε ένα μικρό χαρτοκιβώτιο. Είχα βάλει την παραγγελία μέσα στον Ιανουάριο που είχε έως και -70% έκπτωση , δωρεάν μεταφορικά με αγορές πάνω από 18 ευρώ και επιπλέον δώρο κάποια προιόντα από την καινούρια τους σειρά. Θα ξεκινήσω με αυτά που πλήρωσα και για όσα πρόλαβα να δοκιμάσω θα σας πω τη γνώμη μου. Δεν θα αναφέρω τιμές γιατί τώρα θα είναι διαφορετικές.
Πρώτα διάλεξα δυο παλέτες, την Eye Enhancing Eyeshadow - Brown Eye 1 
και την Eye Enhancing Eyeshadow - Blue Eye 2
Πήρα δυο πούδρες για κοψίματα που έχουν εντελώς ματ αποτέλεσμα. Η πρώτη είναι η Clarifying Pressed Powder στην απόχρωση Spice και θα τη δοκιμάσω άμεσα
και η δεύτερη η Clarifying Pressed Powder στην απόχρωση Toffee την οποία θα φορέσω σίγουρα το καλοκαίρι γιατί είναι αρκετά σκούρα.
Το επόμενο είναι το Studio Eyebrow Kit. Περιέχει την απόχρωση Ash και ένα κερί για να σταθεροποιεί το χρώμα όταν απλώνεται σκιά στα φρύδια. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι πολύ φυσικό, το φοράω κάθε μέρα.
Και τέλος μια μάσκαρα για τα φρύδια την Eyebrow Treat & Tame και πάλι στην απόχρωση Ash. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι απλά χρωματίζει τις τρίχες και δεν καλύπτει τυχόν κενά που μπορεί να υπάρχουν.
Ας περάσουμε και στα δώρα που πραγματικά με εξέπληξαν πολύ ευχάριστα!! Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να μου στείλουν τόσα προιόντα. Περίμενα ένα κραγιόν ή gloss μαζί με βερνίκι νυχιών...κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Μου στείλανε λοιπόν τέσσερα προιόντα από την καινούρια τους σειρά Colour Refresh Collection. 
Το πρώτο είναι μια παλέτα με 100 απίθανες αποχρώσεις, τις οποίες δοκίμασα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!!! Διαρκούν αρκετές ώρες, χωρίς να "μαζεύουν¨" στις γραμμές των βλεφάρων και καλύπτουν όλα τα γούστα σε χρωματικές επιλογές. Από μπεζ-καφέ γήινα, πράσινα-λαδί, ροζ-μοβ, γαλάζιο-μπλε μέχρι γκρι και μαύρο για smoky μακιγιάζ.
Το δεύτερο είναι ένα Lip Balm με SPF 15 και έντονες λάμψεις αλλά διάφανο αποτέλεσμα.
Το τρίτο είναι ένα Jumbo Lip Gloss Stick που δίνει μια απλή λάμψη στα χείλη σε φυσική απόχρωση.
Και τέλος μια Mineral Eyeshadow σε bronze απόχρωση. Μια σκιά σε μορφή σκόνης.
Έφτασαν πάρα πολύ γρήγορα, τα παρέλαβα μέσα σε 10 μέρες και μου άρεσε πάρα πολύ που ήταν όλα συσκευασμένα σε κουτάκια όπως των ακριβών εταιριών. Η άποψη μου είναι πολύ θετική, χωρίς να έχω μείνει ενθουσιασμένη, αλλά μην ξεχνάμε τις τιμές των προιόντων αυτών, για τα χρήματα τους είναι πραγματικά αξιόλογα!!
Υπάρχει και το αμερικάνικο site που έχει ακόμα πιο χαμηλές τιμές (!!!!!!) αλλά δυστυχώς δεν στέλνουν στην Ελλάδα.
Αυτά και θα τα πούμε πολύ σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου