a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

GIVEAWAY (CLOSED)

Σήμερα σας έχω μια έκπληξη!! 
Αρχικά όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με ακολουθείτε στο Blog, στο Google+ και στη σελίδα μου στο Facebook και στηρίζετε αυτή μου την προσπάθεια. Ελπίζω να σας αρέσουν τα θέματα που παρουσιάζω και σας υπόσχομαι ότι τα καλύτερα έρχονται. 
Τι καλύτερο λοιπόν για να σας δείξω την ευγνωμοσύνη μου από ένα Giveaway; 
Αποφάσισα να πραγματοποιήσω ένα διαγωνισμό όπου μια τυχερή ή τυχερός (δεν θα ήταν κακό να κάνετε ένα δωράκι στην κοπέλα σας) θα κερδίσει ένα πολύ ωραίο δώρο που αποτελείται από τρία πραγματάκια.
Τα οποία τα είχατε δει σε προηγούμενο ELF COSMETICS HAUL και σας άρεσαν πολύ, οπότε είπα να σας τα χαρίσω!! Φυσικά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, είναι άθικτα στα κουτάκια τους. Είναι οι δυο παλέτες, η Eye Enhancing Eyeshadow - Brown Eye 1 και η Eye Enhancing Eyeshadow - Blue Eye 2. Επίσης μια μάσκαρα για τα φρύδια η Eyebrow Treat & Tame στην απόχρωση Ash. 
    Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε 4 απλά βήματα:
1. Να είστε μέλη στο Blog μου μέσω Google Friend Connect
     Cream And Treat
2. Να κάνετε Like στη σελίδα μου στο Facebook https://www.facebook.com/CreamAndTreat
3. Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού στη σελίδα στο Facebook έτσι ώστε να μπορώ να κάνω την κλήρωση και
4. Να κοινοποιήσετε το διαγωνισμό δημόσια στο προσωπικό σας Facebook
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ένα μήνα και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου 2014 στις 14.00 το μεσημέρι. Ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας. Η/ο τυχερή/ός θα ενημερωθεί με μήνυμα στο Facebook και αν δεν επικοινωνήσει μαζί μου μέσα σε τρεις μέρες θα ξαναγίνει κλήρωση. Το δώρο θα σταλεί ταχυδρομικά στη διεύθυνση που επιθυμεί ο νικητής. Σας εύχομαι καλή επιτυχία. 
Φιλάκια!!

7 σχόλια: