a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

REDKEN Extreme Anti-Snap / Distressed Hair Treatment - REVIEW

Και σήμερα ένα post για πεταμένα λεφτά!! Το χειρότερο είναι ότι εδώ μιλάμε για αρκετά χρήματα, άρα ο εκνευρισμός μου είναι ακόμα μεγαλύτερος!!
Το REDKEN Extreme Anti-Snap / Distressed Hair Treatment είναι βραβευμένο και best seller (όπως το χαρακτηρίζει η ίδια η εταιρεία!!). Πρόκειται για μια leave in θεραπεία με λιπίδια και πρωτείνες για ενδυνάμωση των κατεστραμμένων μαλλιών και επανόρθωση της εύθραυστης τρίχας. Βοηθάει τα μαλλιά να φαίνονται υγιή και λαμπερά χωρίς να φριζάρουν. Συν τοις άλλοις προστατεύει και από τη θερμότητα του styling. Αυτή βέβαια είναι η παρουσίαση της εταιρείας...Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, από τη δική μου πλευρά.
Αρχικά να αναφέρω πως δεν ενυδατώνει ΚΑΘΟΛΟΥ, ακόμα και αν αδειάσεις όλο το μπουκάλι στα μαλλιά σου!! Επομένως δεν είναι δυνατόν να αποφύγεις το ''σπάσιμο'' της τρίχας, αφού ξεμαλλιάζεσαι για να τα ξεμπερδέψεις. Επίσης από τη στιγμή που τα μαλλιά δεν είναι ενυδατωμένα, δεν είναι δυνατόν ούτε να λάμπουν αλλά ούτε και να μην φριζάρουν. Ας πούμε όμως ότι το προσπερνάμε αυτό και χρησιμοποιήσουμε κάποιο άλλο προιόν ενυδάτωσης και ξεμπερδέματος προηγουμένως, οπότε βάζουμε το συγκεκριμένο απλά για επανόρθωση και προστασία από τη θερμότητα...Μαντέψτε!! Για μια ακόμα φορά μηδέν από μηδέν...ΜΗΔΕΝ!! Το χρησιμοποίησα κατά αυτόν τον τρόπο για αρκετό καιρό και δεν είδα απολύτως καμία διαφορά στα μαλλιά μου, εκτός του ότι έγιναν χειρότερα καθώς δεν υπήρχε καμία απολύτως προστασία, ειδικά από τη θερμότητα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι αγόρασα και τη μάσκα της ίδιας σειράς Extreme Strength Builder Plus / Fortifying Hair Mask η οποία με τη σειρά της υπόσχεται θαύματα!! Ούτε μόνο του δούλεψε σε εμένα, αλλά ούτε και σε συνδυασμό. (Τιμή : 50 ευρώ και τα δυο μαζί, τα πήρα από κομμωτήριο, πιθανόν online να είναι πιο οικονομικά)
Τι απέγινε η μάσκα; Είχα αγοράσει και την KERASTASE Masque Force Architecte (άθλια και αυτή) και αφού δεν μου έκανε τίποτα, αποφάσισα να φτιάξω μια υπερ-μάσκα!! Έτσι τις ανακάτεψα και τις δυο μαζί (!!) και το πείραμα πέτυχε. Έφτιαξα μια μάσκα που τουλάχιστον ενυδάτωνε τα μαλλιά μου χωρίς να χρειαστεί να τις πετάξω και τις δυο. Τώρα πως έγινε αυτό αφού μεμονωμένα δεν το κατάφεραν, ειλικρινά δεν ξέρω.
Αν τα έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς θα ήθελα να μου πει τη γνώμη της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου