a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τα Αγαπημένα Μου Πινέλα Μακιγιάζ

Κορίτσια μου σήμερα θα μιλήσουμε για πινέλα μακιγιάζ. 
Τώρα που τα βλέπω απλωμένα μπροστά μου συνειδητοποιώ πως χρησιμοποιώ αρκετά πινέλα καθημερινά.
Να ξέρετε ότι τη μισή δουλειά στο μακιγιάζ ότι την κάνουν τα πινέλα. Σίγουρα χρειάζεται τεχνική, αλλά χωρίς τα σωστά εργαλεία δεν γίνεται δουλειά.
Θα ξεκινήσω με τα πινέλα για το πρόσωπο.
Το πρώτο που παίρνω στα χέρια μου κάθε πρωί είναι για το foundation.
Είναι ένα αρκετά πυκνό stippling πινέλο, πολύ μαλακό και κοφτό στην άκρη και το έχω αγοράσει από EBAY. Φυσικά είναι αντιγραφή από REAL TECHNIQUES, αλλά αρκετά πιο οικονομικό.
Το επόμενο είναι για το concealer. Είναι σαν μικρογραφία του πινέλου foundation και το έχω αγοράσει και αυτό από EBAY. 
Έχω πάρει ένα ίδιο, αλλά με στρογγυλεμένη άκρη και το χρησιμοποιώ όταν θέλω να τοποθετήσω highlighter σε κρεμώδη μορφή.
Όταν θέλω να βάλω σε compact μορφή με βολεύει το πινέλο "βεντάλια" από ADRIANA KAREMBEU. Αυτό είναι με φυσική τρίχα και ήταν ακριβούτσικο.
Αμέσως μετά είναι το πινέλο για την πούδρα. Είναι επίσης ένα stippling πινέλο αλλά με πιο μακριές τρίχες και πιο αραιές. Με βολεύει γιατί αφήνει όση ακριβώς ποσότητα χρειάζεται για να μην έχω εφέ "cake". Μαντέψτε! Και αυτό από EBAY!!
Το πινέλο για τα κοψίματα είναι σαν του foundation αλλά με στρογγυλεμένη άκρη.
Για ρουζ έχω άλλο ένα με φυσική τρίχα από ADRIANA KAREMBEU. Μου αρέσει πολύ που είναι λευκό και κοφτό αλλά φαίνεται μονίμως βρώμικο και πλένεται λίγο δύσκολα.
Περνάμε στα πινέλα για τα μάτια.
Έχω ένα μεγάλο πλακέ από SEVENTEEN για τοποθέτηση σκιάς σε όλο το βλέφαρο.
Ένα μικρό πλακέ για το κινητό βλέφαρο από E.L.F.COSMETICS.
Για τις λεπτομέρειες έχω ένα πιο λεπτό πλακέ από AVON.
Για σβήσιμο με βολεύει το Blending Eye Brush από E.L.F.COSMETICS.
Σβήνω τις "σκληρές" γραμμές των μολυβιών με ένα μικρό pencil brush από SEVENTEEN.
Το gel eyeliner απλώνεται τέλεια με αυτό το μικρούλικο κοφτό πινελάκι από EBAY. Είναι εξαιρετικά λεπτό και σχηματίζει αρκετά λεπτή γραμμή.
Μόλις σχηματίσω τα φρύδια μου με μολύβι, τα χτενίζω με το αυτό το βουρτσάκι από SEVENTEEN, που νομίζω δεν κυκλοφορεί πια. Αλλά μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα σε κάποια άλλη εταιρεία ή στο EBAY.
Και τέλος όταν θέλω να βάλω έντονο κραγιόν, προτιμώ να το απλώσω με το πινελάκι χειλιών από THE BODY SHOP για να αποφύγω το επιπλέον προιόν. Το οποίο να σημειωθεί ότι το έχω πάνω από 10 χρόνια και δεν έχει πάθει ΤΙΠΟΤΑ!!
Τα πινέλα από EBAY κόστισαν περίπου 1,50 ευρώ το ένα. Από SEVENTEEN περίπου 10 ευρώ το ένα και από ADRIANA KAREMBEU περίπου 25 ευρώ το ένα και τα έχω πάρει από HONDOS CENTER. Αυτά λοιπόν είναι τα αγαπημένα μου πινέλα, ελπίζω να σας άρεσαν και να σας έδωσα ιδέες για νέες αγορές και πειραματισμούς.
Φιλάκια!!


1 σχόλιο: